Bariere de protectie uzinala

Acasa» Echipamente material handling» Bariere de protectie uzinala
Bariere de protectie uzinala

Bariere pentru protectia pietonilor, stalpilor, ghidaje pentru circulatia echipamentelor, porti de acces, balustrade si delimitari de siguranta, protectii la impact. Acestea sunt utilizate astazi in incintele uzinale, depozite logistice, parcari, aeroporturi, depouri, supermarketuri si nu numai. Deosebit de apreciate in industria constructoare de masini, industria farma, industria alimentara.  
Solityre va ofera bariere de protectie din elemente modulare, usor de instalat, usor de intretinut cu aspect estetic ridicat, realizate din MEMAPLEX. 
MEMAPLEX este un produs brevetat, un amestec de 8 constituenti si aditivi ce ii confera rezistenta, flexibilitate, proprietati de absorbtie si disipare a fortei de impact. In procesul de fabricatie structura moleculara este reorientata liniar ceea ce ii confera memoria formei initiale. In urma deformarii la impact produsul isi reia forma.
MEMAPLEX este deasemeni "wipe clean", chemical, cold, chips & cracks rezistant, non flake, non corosive. Produse avizate TUV.
Oferim Proiectare Montaj si Intretinere 

 
 
 

Bariere de protectie uzinala - produse

 
Separatoare de trafic si pietonale
Disponibilitate:  LA COMANDA
 
BARIERE Detalii
 
Protectii pentru usi si stalpi
Disponibilitate:  LA COMANDA
 
BARIERE Detalii
 
Protectii pentru aeroporturi si parcari
Disponibilitate:  LA COMANDA
 
BARIERE Detalii