JANTA TUBELESS (Drop Centre)

Cod produs: JT.1
Cere Oferta

Descriere

Jante heavy duty (drop-centre) proiectate pentru a fi utilizate la incarcatoare skidsteer, buldoexcavatoare, stivuitoare de teren si multe alte aplicatii ce se potrivesc cu majoritatea anvelopelor pneumatice de constructii. Jantele prezentate sunt informativ destinate utilizarii in aplicatiile tipice.

CUM COMAND?

Descarcati si transmiteti-ne “Formularul masurare jante” aflat in sectiunea “Fisiere PDF” de mai jos.
Jantele sunt destinate aplicatiilor in constructii sau industrie la o viteza de pana la 80km/h. Va rugam contactati reprezentatii nostri pentru detalii privind utilizari specifice.

Toate dimensiunile indicate sunt in conformitate cu standardele ETRO, TRA si JATMA exclusiv si nu indica compatibilitatea cu sarcina rotii sau anvelopei. Verificati indicii de incarcare si viteza ai anvelopelor, rotilor si componentelor lor iar in cazul unei neconcordante, consultati recomandarile producatorului.

ATENTIE!!!

Pentru a evita accidentele nu stati in dreptul rotii in timpul ansamblarii sau umflarii. Custi si bare de siguranţă trebuie sa fie utilizate in toate aplicaţiile de montare impreuna cu manometre. Umflarea / dezumflarea unei roti trebuie executata numai de catre personalul pregatit si autorizat care trebuie sa urmeze cu exactitate instructiunile oferite de producator si normele de protectie a muncii.

Oferte Speciale