Cum primesc oferta ?

Solityre.ro va prezinta o gama larga de produse industriale si agricole de profil: anvelope si solutii de montaj pentru stivuitoare, anvelope si senile pentru echipamente de constructii, anvelope si senile pentru agricultura, anvelope OTR si solutii pentru roti gigant destinate utilajelor de cariera si minerit, role si rotile pentru tot felul de aplicatii industriale, jante si lanturi de protectie, bariere de protectie uzinala, etc.

Articolele prezentate in site-ul nostru au o fisa individuala cu imagini, descriere generala a profilului produsului si atasat fise tehnice si fiecare este disponibil la randul sau intr-o gama de dimensiuni, materiale si caracteristici ce vor trebui stabilite inaintea oricarei oferte. Va recomandam sa cititi cu atentie specificatiile tehnice atasate fiecarui produs inaintea unei cereri de oferta.

Produsele noastre sunt structurate logic pe aplicatii sau categorii generale de produs astfel incat sa usureze cautarea si eventual comparatia intre produse sau solutiile tehnice potrivite.

Varietatea produselor si furnizorilor fac ca acestea sa fie livrate in diferite conditii comerciale.

Pentru multe din produse va puteti cofigura si descarca ofertele si eventuale discounturi pe cantitati. Aceste produse au inscrise in fisa adresa web a configuratorului de oferte www.tireco.ro

Alte produse nu pot fi ofertate automat si acestea poarta mesajul "cere oferta".

Indiferent de optiunea dumneavoastra, va stam la dispozitie cu recomandari privind cele mai bune solutii tehnice si variante comerciale inaintea transmiterii ofertei noastre comerciale. Ofertele noastre contin toate informatiile privind produsele in calitatea si cantitatile dorite, termen si detalii de livrare si ambalare, preturi si modalitatea de plata, desigur si valabilitatea ofertei.

Va asteptam