Garantia pentru defecte de fabricatie

Acasa» Garantia pentru defecte de fabricatie

Solityre comercializeaza produse originale de clasa premium avand marci si producatori bine pozitionati in bransa lor de activitate. Desi extrem de rar, exista posibilitatea ca defectiuni ascunse ce au depasit toate controalele de calitate, sa impiedice utilizarea produsului pe intreaga sa durata de viata in conditii de exploatare normala.

Toate eventualele reclamatii, vor fi solutionate prin reteaua Solityre care asigura o cale rapida si eficienta de rezolvare a problemelor.Cumparatorul va colecta informatiile necesare si va informa imediat Solityre despre: dimensiunea anvelopei sau rotii si tipul anvelopei, seria, tipul vehicolului, pozitia fata/spate, ciclul de lucru si incarcarea, mediul de lucru, descrierea defectului reclamat, uzura anvelopei sau durata de viata, fotografia defectului. Dupa verificare fabricantul va hotara solutionarea reclamatiei prin despagubire pro-rata, inlocuire sau va considera reclamatia defect de exploatare fara despagubire. Functie de natura reclamatiei, poate fi necesara vizita inginerilor pentru examinarea situatiei si avizarea inlocuirii anvelopei sau rotii.Transportul, service-ul si taxele deja platite nu se deconteaza. Garantia oferita de producatori, este doar in beneficiul cumparatorului si nu este repartizabila tertilor si nu garanteaza pentru defectele indirecte sau incidentale aparute din defectarea anvelopelor.
Toate reclamatiile sunt inregistrate pentru urmarire si statistici.

Intrucat exsita o larga confuzie, e bine de stiut ca producatorii au construit in decursul activitatii de cercetare-productie, liste bine definite cu "defecte de fabricatie" ce pot aparea in conditii de exploatare normala iar acestea nu pot fi confundate cu "defectiuni din exploatare".
Exploatarea normala este stabilita prin standarde internationale,se aplica tuturor producatorilor de profil si este definita de urmatorii factori: temperatura mediului ambiant, raportul dintre incarcare pe axe, viteza, presiune si distanta, interactiunea cu platforma de rulare, timpul si maniera de conducere, modificarile echipamentului. Toti acesti factori sunt precizati in fisa tehnica a produsului, standardele tehnice internationale si vor fi atent masurati in situatia unei reclamatii.

GARANTIA pentru defecte de fabricatie se acorda, doar cand exploatarea  s-a facut in conditii normale de lucru
Pentru a evita situatiile neplacute, inaintea achizitiei oricarui produs din site-urile noastre, va recomandam sa cititi specificatiile tehnice de produs, prevederile de acordare a garantiei si excluderile sau limitarile la care poate fi supus produsul ales si deasemeni standardele in domeniu.
Mergand pe principiul mai bine previi decat sa repari, va stam la dispozitie cu orice informatii necesare la clarificarea conditiilor normale de lucru ale aplicatiei dumneavoastra.

Va multumim 

 

Date identificare reclamant

 
* Nume:
* Prenume:
* Email:
Telefon:
Adresa:

Alte informatii:

 
* Dealer:
* Numar si data facturii de achizitie:
* Seria produsului:
* Marca si modelul echipamentului:
* Numar ore mediu functionare/an:
* Ore functionare produs:
*( pana la aparitia defectiunii )
* Tipul platformei de rulare:
Alte observatii:
* Cod de securitate Security Image
Upload poza :
Atasati alta imagine (gif | jpg | png | jpeg | bmp)