Umplerea rotilor cu poliuretan

Umplerea rotilor cu poliuretan

Un amestec poliuretanic, contine un catalizator si un polymer mixate si pompate cu o instalatie speciala prin valva, in interiorul anvelopei. Aerul este inlocuit cu acest produs care in cca 72 de ore la peste 25 grade Celsius, se transforma intr-un cauciuc moale si in acelasi timp foarte rezistent. Indicat pentru echipament minier, industrial, demolari, topitorii, deseuri metalice, cariere, agricultura, oriunde frecventa penelor este ridicata. Anvelopele umplute functioneaza chiar si cu taieturi mari pana la uzura completa, asigura tractiune, stabilitate si capacitate de incarcare crescuta la viteza maxima functie de echipament si tipul drumului.

Umplerea rotilor cu gel autosigilant

Umplerea rotilor cu gel autosigilant

Sguard este un gel compozit de etansare preventiva, cu rol in a proteja anvelopele de pierderile de presiune, pene si explozii. Produsul etanseaza pana in momentul aparitiei, reduce caldura, prelungeste viata anvelopei gratie mentinerii presiunii interioare, reduce uzura si consumul de combustibil. În cazul în care in zona benzii de rulare anvelopa este înţepata, forţa centrifuga generata de rotatia anvelopei impreuna cu presiunea aerului, forţeaza gelul in gaura, etanşand practic instantaneu.

Presare depresare anvelope pline si bandaje

Presare depresare anvelope pline si bandaje

Montajul calificat este indicat pentru utilizarea echipamentelor si dispozitivelor adecvate. Suplimentar, la montaj, se pot identifica si elimina elementele uzate ale jantelor respectiv compatibilitatea intre dimensiunile si sarcinile admise ale jantei si anvelopei. Riscul defectiunilor si accidentelor in exploatare este astfel eliminat. 

Proiectare si fabricatie roti

Proiectare si fabricatie roti

Furnizam desene tehnice de executie si documentatie tehnica pentru orice comanda de fabricatie jante, roti ansamblu sau senile

Refabricare jante roti

Refabricare jante roti

Prin refabricarea rotilor corodate superficial sau cu vopseaua de protectie deteriorata, realizam economii importante prelungind considerabil durata de exploatare. In urma analizei tehnice putem oferi o solutie daca aceasta exista.

Acoperire cu vulkollan

Acoperire cu vulkollan

Rotile si rolele uzate pot fi restaurate printr-o noua incarcare cu vulkollan. De regula partea metalica a rolelor este in buna stare si astfel se pot realiza economii la achizitia de role.