Produse

Livram produse premium de la furnizori cu calitate recunoscuta: MAXAM- anvelope OTR, anvelope pline, bandaje, anvelope constructii, CAMSO -  senile agricole, EUROWHEEL - jante industriale, prese si unelte de montaj roti. CARPENTER- solutii poliuretan umplere roti. VULKOPRIN - role si rotile din vulkollan sau poliamida, RUD ERLAU- lanturi roti, A-SAFE- bariere de protectie, sunt principalii nostri parteneri


Va rugam sa consultati agentii nostri cu privire specificatia potrivita si termenul de livrare.

 

Gel autosigilant

 
Gel autosigilant

Sguard, lichid de etansare preventiva, cu rol in a proteja anvelopele de pierderile de presiune, pene si explozii. Produsul etanseaza pana in momentul aparitiei, reduce caldura, prelungeste viata anvelopei gratie mentinerii presiunii interioare, reduce uzura si consumul de combustibil.
Produsul isi pastreaza eficacitatea pe intreaga durata de viata a anvelopei, fara a necesita lucrari de intretinere suplimentare. Sguard protejeaza mediul si ofera soferilor un plus de siguranta.

mai mult
 
 

Proiectare si fabricare roti

 
Proiectare si fabricare roti

Cu 25 de ani experienta in productia si comercializare, oferim solutii integrate de engineering si executie pentru roti si trenuri de rulare de orice tip si dimensiune.
Oferim up-grade alternativ, optimizare cu aplicatia si mediul de lucru.
Solutii si produse dupa ultimele tehnologii in domeniu.
Aplicatii in industria transportului rutier, aeronautic, naval, material handling, minerit, reciclare deseuri, constructii de masini, si multe altele.

Oferim geluri autosigilante si lichide conditionere balast pentru cauciucuri si jante, produse in Romania de compania noastra.

mai mult
 
 

Jante OTR & Industriale

 
Jante OTR & Industriale

SOLITYRE va prezinta o gama completa de roti, jante si inele de calitate, pentru utilizare industriala (heavy duty) fabricate la standarde ETRTO, TRA si JATMA.
Jante tip tubeless pentru anvelope pneumatice.
Jante din 2 parti pentru anvelope pneumatice si pline.
Jante cu sau fara inele pentru utilizare single sau dubla pentru anvelope pneumatice sau pline.
Jante tip butuc pentru bandaje.
Jante pentru anvelope OTR 
Inele si componente pentru jante.

Livram la comanda orice dimensiune de janta pe baza masuratorilor dvs. Descarcati, completati si transmiteti-ne masurile jantei dorite utilizand “Formular masurare Jante” ce se gaseste in fisa de produs sectiunea “Fisiere PDF”.

mai mult
 
 

Anvelope stivuitoare

 
Anvelope stivuitoare

Anvelope solide, pneumatice si bandaje presabile pentru stivuitoare si alte aplicatii industriale ale producatorilor certificati in domeniu.
Toate produsele oferite sunt apreciate in domeniu prin raportul pret calitate. 
Va invitam sa vizitati sectiunile specifice iar daca intampinati dificultati in alegerea produsului potrivit, nu ezitati sa ne contactati.

 

mai mult
 
 

Anvelope OTR

 
Anvelope OTR

Anvelope OTR (off the road) destinate echipamentelor terasiere de mari dimensiuni: incarcatoare - WL , dumpere articulate - ADT, basculante de cariera - RDT, dozere, etc.
Diversitatea constructiva a anvelopelor OTR: Diagonale, Radiale, Solide, Resapate, umplute cu poliuretan sau imbracate in lanturi de protectie, ofera solutia potrivita bugetului si aplicatiei dumneavoastra.
Indiferent de solutia aleasa, pentru deplina dumneavoastra satisfactie, va sugeram sa corelati achizitia cu montajul si urmarirea in exploatare utilizand sisteme de monitorizare a presiunii si temperaturii din anvelope TPM

Inginerii Solityre va pot oferi la cerere consiliere de specialitate si rapoarte de teren.

 

mai mult
 
 

Senile

 
Senile

In aceasta sectiune gasiti informatii despre:
Senile AGRITRACK (pentru tractoarele agricole): John Deere, CAT Challenger, AGCO, Case Quadtrack.
Senile OTT (
over tire tracks) in variante otel-otel, cauciuc-otel pentru skiduri cu dimensiunea rotilor 10-16,5/12-16,5 si 14-17,5. 

Consultati reprezentantii Solityre pentru corecta identificare a dimensiunii necesare si oferta optima.

mai mult
 
 

Anvelope utilaje constructii

 
Anvelope utilaje constructii

Anvelope constructii, diagonale si radiale ce acopera practic toata paleta de utilaje de constructii: incarcator frontal, grader, buldoexcavator, skidsteer, dumper, compactor, etc.

Consultati reprezentantii Solityre pentru specificatie si oferta optima.

mai mult
 
 

Anvelope agricole

 
Anvelope agricole

Anvelope agricole destinate tractoarelor agricole de putere medie.
Constructie radiala, cu un profil modern ce asigura tractiune, durabilitate si confort.
Anvelopele din seriile 70 si 85 ofera aceeasi capacitate de incarcare la viteze de 40 respectiv 50 km/h. 
Anvelopele din seria 65 sunt destinate aplicatiilor la viteze de 65km/h. 

 

mai mult
 
 

Role si rotile

 
Role si rotile

Nu exista practic activitate industriala sau domestica unde sa nu intalnim roti sau role.
Va prezentam in acest capitol produsele VULKOPRIN & ROMECA intr-o gama bogata de dimensiuni, materiale si branduri: VULKOLLAN, ROMECA, APPA-MEDI, INDUS, PRINTHANE C, INOX, GLARO.
Informatii privind rezistenta chimica a materialelor sunt disponibile accesand: Solityre.ro - Role si rotile: Rezista chimica (PDF)
Informatii privind pictogramele utilizate in materialele de prezentare din aceasta categorie sunt disponibile accesand urmatorul link: Solityre.ro - Role si rotile: Pictograme (PDF)

mai mult
 
 

Prese anvelope pline

 
Prese anvelope pline

Prese si dispozitive specializate pentru montajul anvelopelor pline de inalta fiabilitate, fabricate dupa o expertiza de 30 de ani in domeniul hidraulic.

mai mult