MATERIALE COMPOSITE

Pulberi de cauciuc, vata textila, vata de otel, rezultate din reciclarea anvelopelor. Fibra de sticla, fibra de carbon, fibra de bazalt, fibra de aramida,  taiate sau tesaturi.

Solutii integrate

Solutii integrate

Solutii integrate (consultanta, proiectare, executie, livrare) pentru roti, senile si trenuri de rulare de orice tip, dimensiune sau aplicatie. Up-grade alternativ, optimizare cu aplicatia de lucru, solutii si produse dupa ultimele tehnologii. Aplicatii in transportul uzinal-industrial, aeronautic, naval, material handling, cariere si minerit, reciclare si managementul deseurilor de orice fel, constructii de masini, practic in orice domeniu unde exista o roata in miscare. Fiecare aplicatie are solutii particulare, de aceea va rugam sa ne spuneti experienta de acum si ceea ce doriti sa obtineti.

Anvelope INDUSTRIALE

Anvelope INDUSTRIALE

Anvelope solide, pneumatice sau bandaje presabile pentru stivuitoare si alte aplicatii uzinal-industriale.

Anvelope OTR

Anvelope OTR

Anvelope OTR (off the road) sunt destinate echipamentelor terasiere: incarcatoare - WL , dumpere articulate - ADT, basculante de cariera - RDT, dozere, etc. Diversitatea constructiva a anvelopelor OTR: diagonale, radiale, solide, resapate, umplute cu poliuretan sau imbracate in lanturi de protectie, ofera solutia potrivita bugetului si aplicatiei dumneavoastra.

Senile cauciuc

Senile cauciuc

Senile din cauciuc sau otel-cauciuc, pentru tractoare agricole, combine agricole, miniexcavatoare sau alte echipamente senilate.

Anvelope CONSTRUCTII

Anvelope CONSTRUCTII

Anvelope diagonale si radiale pentru orice utilaj de constructii: incarcator frontal, grader, buldoexcavator, skidsteer, dumper, compactor, etc.

Role

Role

Nu exista practic activitate industriala sau domestica unde sa nu intalnim roti sau role.

Echipamente

Echipamente

Prese si dispozitive, furci, rampe de incarcare specializate pentru montajul anvelopelor pline.

Lanturi

Lanturi

Solutii tehnice cu lanturi si plase de lant pentru pentru aplicatii diverse in cariera, minerit, exploatari forestiere, gheata sau zapada care va ofera atat cresterea aderentei si tractiunii, reducerea consumului specific de carburant, dar si protectia anvelopelor.