Produse

Livram produse premium de la furnizori cu calitate recunoscuta: MAXAM- anvelope OTR, anvelope pline, bandaje, anvelope constructii, CAMOPLAST SOLIDEAL - anvelope, jante heavy-duty, senile din cauciuc.senile agricole, , EUROWHEEL - jante industriale, prese si unelte de montaj roti. CARPENTER- solutii poliuretan umplere roti. VULKOPRIN - role si rotile din vulkollan sau poliamida, LASZIRH- lanturi roti, A-SAFE- bariere de protectie, sunt principalii nostri parteneri


Va rugam sa consultati agentii nostri cu privire specificatia potrivita si termenul de livrare.

Vizitati noile site-uri de oferte de pret pentru anvelope: Solideal sau Maxam 

 

Engineering si fabricare roti

 
Engineering si fabricare roti

Cu 25 de ani experienta in productia si comercializare, oferim solutii integrate de engineering si executie pentru roti si trenuri de rulare de orice tip si dimensiune.
Oferim up-grade alternativ, optimizare cu aplicatia si mediul de lucru.
Solutii si produse dupa ultimele tehnologii in domeniu.
Aplicatii in industria transportului rutier, aeronautic, naval, material handling, minerit, reciclare deseuri, constructii de masini, si multe altele.

Oferim geluri autosigilante si lichide conditionere balast pentru cauciucuri si jante, produse in Romania de compania noastra.

mai mult
 
 

Senile din cauciuc

 
Senile din cauciuc

Senilele Camoplast Solideal definesc liderul in domeniu prin calitatea si numarul dimensiunilor produse (cca 5000 echipamente acoperite).
Solutiile tehnice imbunatatite fac ca inovatiile in domeniul senilelor de cauciuc sa fie recunoscute de intreaga comunitate a producatorilor si utilizatorilor de echipamente senilate.

Consultati reprezentantii Solityre pentru corecta identificare a dimensiunii necesare si oferta optima.

mai mult
 
 

Anvelope OTR

 
Anvelope OTR

Anvelope OTR (off the road) destinate echipamentelor terasiere de mari dimensiuni: incarcatoare - WL , dumpere articulate - ADT, basculante de cariera - RDT, dozere, etc.
Diversitatea constructiva a anvelopelor OTR: Diagonale, Radiale, Solide, Resapate, umplute cu poliuretan sau imbracate in lanturi de protectie, ofera solutia potrivita bugetului si aplicatiei dumneavoastra.
Indiferent de solutia aleasa, pentru deplina dumneavoastra satisfactie, va sugeram sa corelati achizitia cu montajul si urmarirea in exploatare utilizand sisteme de monitorizare a presiunii si temperaturii din anvelope TPM

Specialistii nostri va pot oferi la cerere consiliere de specialitate si rapoarte de teren.

 

mai mult
 
 

Anvelope pentru Stivuitoare

 
Anvelope pentru Stivuitoare

Solityre comercializeaza anvelope pline si anvelope pneumatice pentru stivuitoare si alte aplicatii industriale produse de producatori certificati precum MAXAM, GRI sau CAMSO.
Toate produsele oferite sunt apreciate in domeniu prin raportul pret calitate. 
Va invitam sa vizitati sectiunile specifice iar daca intampinati dificultati in alegerea produsului potrivit, nu ezitati sa ne contactati.

 

mai mult
 
 

Anvelope Utilaje Constructii

 
Anvelope Utilaje Constructii

Anvelope constructii, diagonale si radiale ce acopera practic toata paleta de utilaje de constructii: incarcator frontal, grader, buldoexcavator, skidsteer, dumper, compactor, etc.

Consultati reprezentantii Solityre pentru specificatie si oferta optima.

mai mult
 
 

Lanturi

 
Lanturi

Lanturi si solutii de lanturi pentru toate industriile si aplicatiile.

mai mult