Produse

Livram produse premium de la furnizori cu calitate recunoscuta: MAXAM- anvelope OTR, anvelope pline, bandaje, anvelope constructii, CAMOPLAST SOLIDEAL - anvelope, jante heavy-duty, senile din cauciuc.senile agricole, , EUROWHEEL - jante industriale, prese si unelte de montaj roti. CARPENTER- solutii poliuretan umplere roti. VULKOPRIN - role si rotile din vulkollan sau poliamida, LASZIRH- lanturi roti, A-SAFE- bariere de protectie, sunt principalii nostri parteneri


Va rugam sa consultati agentii nostri cu privire specificatia potrivita si termenul de livrare.

Vizitati noile site-uri de oferte de pret pentru anvelope: Solideal sau Maxam 

 

SGuard sealant gel

 
SGuard sealant gel

Sguard, lichid de etansare preventiva, cu rol in a proteja anvelopele de pierderile de presiune, pene si explozii. Produsul etanseaza pana in momentul aparitiei, reduce caldura, prelungeste viata anvelopei gratie mentinerii presiunii interioare, reduce uzura si consumul de combustibil.
Produsul isi pastreaza eficacitatea pe intreaga durata de viata a anvelopei, fara a necesita lucrari de intretinere suplimentare. Sguard protejeaza mediul si ofera soferilor un plus de siguranta.

mai mult
 
 

Roti si Jante industriale

 
Roti si Jante industriale

SOLITYRE va prezinta o gama completa de roti, jante si inele de calitate, pentru utilizare industriala (heavy duty) fabricate la standarde ETRTO, TRA si JATMA.
Jante tip tubeless pentru anvelope pneumatice.
Jante din 2 parti pentru anvelope pneumatice si pline.
Jante cu sau fara inele pentru utilizare single sau dubla pentru anvelope pneumatice sau pline.
Jante tip butuc pentru bandaje.
Jante pentru anvelope OTR 
Inele si componente pentru jante.

Livram la comanda orice dimensiune de janta pe baza masuratorilor dvs. Descarcati, completati si transmiteti-ne masurile jantei dorite utilizand “Formular masurare Jante” ce se gaseste in fisa de produs sectiunea “Fisiere PDF”.

mai mult
 
 

Bandaje

 
Bandaje

Bandaje, supranumite POB (press on band) proiectate sa indeplineasca cerinte precise in aplicatii ca: stivuitoare, platforme mobile, statii de epurare, platforme RO-RO, conveioare rotative, portaluri mobile, freze de asfalt, aeroportuare, etc.
Contin cauciuc natural pentru rezistenta la taiere si rupere si sunt fabricate dupa ultima tehnologie, intr-o gama de dimensiuni ETRTO disponibile.
Sunt produse si in variantele: NON MARKING pentru pardoseli curate si/sau ELCON pentru descarcare electrostatica utilizate mai ales in medii explozive.
Profilul (pattern) poate fi: SM (smooth) cel mai uzual sau TR (traction).

Compania noastra detine in stocul curent peste 300 de dimensiuni disponibile.
Solicitati detalii despre aplicatia dumneadoastra sau alte aplicatii.

Identificarea dimensionala a unui bandaj este:
Diametrul Exterior (diametrul unui bandaj neuzat) x Latime x Diametrul interior (diametrul de presaj).

Marimile se masoara in "inch" si in "mm". 
De regula identificarea unui bandaj uzat se face masurand in urmatoarea ordine: 
1. Diametrul interior (de presaj) (exista o paleta standard de diametre produse afisate in catalog. Daca nu regasiti masura dvs. verificati mai intai posibile erori de masurare)
2. Alegeti latimea disponbila din grupa diametrului de presaj stabilit la pct.1. (In multe aplicatii, din ratiuni de disponibil stoc puteti opta pentru o latime < sau > cu 1-2 inch) 
3. Diametrul exterior va rezulta din catalog

mai mult
 
 

Engineering si fabricare roti

 
Engineering si fabricare roti

Cu 25 de ani experienta in productia si comercializare, oferim solutii integrate de engineering si executie pentru roti si trenuri de rulare de orice tip si dimensiune.
Oferim up-grade alternativ, optimizare cu aplicatia si mediul de lucru.
Solutii si produse dupa ultimele tehnologii in domeniu.
Aplicatii in industria transportului rutier, aeronautic, naval, material handling, minerit, reciclare deseuri, constructii de masini, si multe altele.

Oferim geluri autosigilante si lichide conditionere balast pentru cauciucuri si jante, produse in Romania de compania noastra.

mai mult
 
 

Anvelope OTR

 
Anvelope OTR

Anvelope OTR (off the road) destinate echipamentelor terasiere de mari dimensiuni: incarcatoare - WL , dumpere articulate - ADT, basculante de cariera - RDT, dozere, etc.
Diversitatea constructiva a anvelopelor OTR: Diagonale, Radiale, Solide, Resapate, umplute cu poliuretan sau imbracate in lanturi de protectie, ofera solutia potrivita bugetului si aplicatiei dumneavoastra.
Indiferent de solutia aleasa, pentru deplina dumneavoastra satisfactie, va sugeram sa corelati achizitia cu montajul si urmarirea in exploatare utilizand sisteme de monitorizare a presiunii si temperaturii din anvelope TPM

Specialistii nostri va pot oferi la cerere consiliere de specialitate si rapoarte de teren.

 

mai mult
 
 

Anvelope pentru Stivuitoare

 
Anvelope pentru Stivuitoare

Solityre comercializeaza anvelope pline si anvelope pneumatice pentru stivuitoare si alte aplicatii industriale produse de producatori certificati precum MAXAM, GRI sau CAMSO.
Toate produsele oferite sunt apreciate in domeniu prin raportul pret calitate. 
Va invitam sa vizitati sectiunile specifice iar daca intampinati dificultati in alegerea produsului potrivit, nu ezitati sa ne contactati.

 

mai mult
 
 

Anvelope Utilaje Constructii

 
Anvelope Utilaje Constructii

Anvelope constructii, diagonale si radiale ce acopera practic toata paleta de utilaje de constructii: incarcator frontal, grader, buldoexcavator, skidsteer, dumper, compactor, etc.

Consultati reprezentantii Solityre pentru specificatie si oferta optima.

mai mult
 
 

Senile

 
Senile

O gama completa de senile destinate MX miniexcavatoare, CTL compact track loader, OTT over tire tracks in variante otel-otel, cauciuc-otel si cauciuc pentru skid steer. Deasemeni o gama completa de senile din cauciuc pentru tractoare agricole John Deere, CAT Challenger, AGCO, Case Quadtrack.

Consultati reprezentantii Solityre pentru corecta identificare a dimensiunii necesare si oferta optima.

mai mult
 
 

Lanturi

 
Lanturi

Lanturi si solutii de lanturi pentru toate industriile si aplicatiile.

mai mult