Produse

Livram produse premium de la furnizori cu calitate recunoscuta: MAXAM- anvelope OTR, SOLI MAX , GRI anvelope pline, bandaje, anvelope constructii, CONTINENTAL si CAMSO -  senile agricole, EUROWHEEL - jante industriale, prese si unelte de montaj roti. CARPENTER- solutii poliuretan umplere roti. VULKOPRIN - role si rotile din vulkollan sau poliamida, RUD ERLAU- lanturi roti, A-SAFE- bariere de protectie, sunt principalii nostri parteneri


Va rugam sa consultati agentii nostri cu privire specificatia potrivita si termenul de livrare.

 

Solutii integrate roti industriale

 
Solutii integrate roti industriale

Solityre are peste 25 de ani de expertiza in ingineria rotilor si a senilelor, oferim solutii integrate (consultanta, proiectare, executie, livrare) pentru roti, senile si trenuri de rulare de orice tip, dimensiune sau aplicatie.

Up-grade alternativ, optimizare cu aplicatia si mediul dumneavoastra particular de lucru, cu solutii si produse dupa ultimele tehnologii in domeniu.

Aplicatii in industriile: transportului uzinal-industrial, aeronautic, naval, material handling, cariere si minerit, reciclare si managementul deseurilor de orice fel, constructii de masini, practic in orice domeniu unde exista o roata in miscare.

Fiecare aplicatie are solutii particulare, de aceea va rugam sa ne spuneti experienta de acum si ceea ce doriti sa obtineti.
Va stam cu placere la dispozitie.

mai mult
 
 

Anvelope industriale

 
Anvelope industriale

Oferim anvelope solide, pneumatice sau bandaje presabile pentru stivuitoare si alte aplicatii uzinal-industriale de la producatori certificati in domeniu.
Anvelopele oferite de noi, sunt apreciate prin 
cel mai bun raport pret-calitate-termen de livrare-montaj si acopera intreaga paleta de la gama premium la economic.

Va invitam sa vizitati sectiunile specifice iar daca intampinati dificultati in alegerea produsului potrivit, nu ezitati sa ne contactati.

mai mult
 
 

Anvelope OTR

 
Anvelope OTR

Anvelope OTR (off the road) sunt destinate echipamentelor terasiere de mari dimensiuni: incarcatoare - WL , dumpere articulate - ADT, basculante de cariera - RDT, dozere, etc.
Diversitatea constructiva a anvelopelor OTR: Diagonale, Radiale, Solide, Resapate, umplute cu poliuretan sau imbracate in lanturi de protectie, ofera solutia potrivita bugetului si aplicatiei dumneavoastra.
Indiferent de solutia aleasa, pentru deplina dumneavoastra satisfactie, va sugeram sa corelati achizitia cu montajul si urmarirea in exploatare utilizand sisteme de monitorizare a presiunii si temperaturii din anvelope TPM

Inginerii Solityre va pot oferi la cerere consiliere de specialitate si rapoarte de teren.

 

mai mult
 
 

Senile

 
Senile

In aceasta sectiune gasiti informatii despre:
Senile AGRITRACK (pentru tractoarele agricole): John Deere, CAT Challenger, AGCO, Case Quadtrack.
Senile OTT (
over tire tracks) in variante otel-otel, cauciuc-otel pentru skiduri cu dimensiunea rotilor 10-16,5/12-16,5 si 14-17,5. 

Consultati reprezentantii Solityre pentru corecta identificare a dimensiunii necesare si oferta optima.

mai mult
 
 

Anvelope constructii

 
Anvelope constructii

Anvelope constructii, diagonale si radiale ce acopera practic toata paleta de utilaje de constructii: incarcator frontal, grader, buldoexcavator, skidsteer, dumper, compactor, etc.

Consultati reprezentantii Solityre pentru specificatie si oferta optima.

mai mult
 
 

Bandaje si role

 
Bandaje si role

Nu exista practic activitate industriala sau domestica unde sa nu intalnim roti sau role.
Va prezentam in acest capitol produsele VULKOPRIN & ROMECA intr-o gama bogata de dimensiuni, materiale si branduri: VULKOLLAN, ROMECA, APPA-MEDI, INDUS, PRINTHANE C, INOX, GLARO.
Informatii privind rezistenta chimica a materialelor sunt disponibile accesand: Solityre.ro - Role si rotile: Rezista chimica (PDF)
Informatii privind pictogramele utilizate in materialele de prezentare din aceasta categorie sunt disponibile accesand urmatorul link: Solityre.ro - Role si rotile: Pictograme (PDF)

mai mult
 
 

Echipamente material handling

 
Echipamente material handling

Prese si dispozitive, furci, rampe de incarcare specializate pentru montajul anvelopelor pline de, fabricate dupa o expertiza de 30 de ani in domeniul hidraulic.

mai mult
 
 

Lanturi

 
Lanturi

Solutii tehnice cu lanturi si plase de lant pentru pentru aplicatii diverse in cariera, minerit, exploatari forestiere, gheata sau zapada care va ofera atat cresterea aderentei si tractiunii, reducerea consumului specific de carburant, dar si protectia si o viata mai lunga a anvelopelor.

mai mult