Traductor monitorizare presiune anvelope

Cod produs: TMS 1
Cere Oferta

Descriere

TMS face acest lucru prin prezentarea informaţiilor de presiune cauciucuri pentru şofer şi manager in timp real, display continuă în cabina astfel încât şoferii dumneavoastră pot lua decizii în timpul lucrului. Conducătorul auto va şti dacă este sau nu o anvelopă cu pierderi lente de presiune si va finaliza cursa, sau conduce la garaj pentru reparatii.

Datele sunt stocate în memorie cu o ştampilă de timp, astfel încât dumneavoastră puteti descărca şi vizualiza pentru a vedea datele istorice de presiune din cauciucuri şi o istorie de alarme.

Sistemul este compus din senzori de presiune, receptor TMS, display operator in cabina, soft TMS manager si optional interfata pentru conexiune GPS si internet.

Există 2 tipuri de senzori, înşurubati pe ventilul valvei sau lipiti pe partea interioară a anvelopei, care transmit date periodic despre presiunea şi temperatura anvelopei.Receptorul TMS montat pe vehicul, colectează date de la toti senzorii. Receptorul poate genera un semnal de alarma.

Puteţi vizualiza datele folosind interfata Operator de TMS montat în cabină. Se poate conecta la instalatia electrica a vehiculului pentru a activa iluminarea pe ecranul de interfaţa operatorului. Interfata operator poate produce o alarmă sonoră.

Puteţi conecta TMS la computer utilizând un port serial care vă permite să configuraţi şi colectarea datelor din sistem. Vă puteţi conecta la interfaţa operatorului sau direct la receptor, dacă nu utilizaţi interfaţa operatorului. De pe computer aplicaţia TMS Manager Windows şi examina şi analiza datelor istorice prin aplicaţiile TMS jurnal grafic şi Log Rezumat Windows.

PRODUSE SIMILARE

Oferte Speciale